قبلا در مقاله ای جداگانه شما را به خوبی با پیوت پوینت ها در تحلیل تکنیکال آشنا کرده ایم. حال در این مقاله نحوه محاسبه پیوت پوینت ها را خواهید آموخت. بعضی از افراد فکر می کنند که این مبحث فقط در یک بازار مالی قابل استفاده است اما باید بدانید اینطور نیست و شما می توانید در آموزش فارکس ، آموزش بورس و آموزش ارز دیجیتال از آن استفاده کنید.
محاسبه نقطه پیوت در تحلیل تکنیکال
برای محاسبه سطوح پیوت پوینت ها باید بدانید نقطه محوری و سطوح حمایت و مقاومت مرتبط با آن با استفاده از قیمت باز شدن، سقف، کف و قیمت بسته شدن آخرین روز معاملاتی محاسبه میشوند. از آنجایی که فارکس یک بازار 24 ساعته است، بیشتر معاملهگران فارکس از ساعت بسته شدن بازار نیویورک که برابر است با 4:00 بعد از ظهر به وقت زمان استاندارد شرقی (EST)، به عنوان زمان بسته شدن روز قبل استفاده میکنند. توجه داشته باشید که پرای پیاده سازی ادامه مباحت در این مقاله باید یک حساب در یک کارگزاری معتبر داشته باشید. برای ثبت نام در فارکس و به کار بردن مطالب بعد اقدام کنید.
محاسبه نقطه محوری در پیوت پوینت ها در زیر نشان داده شده است:
3 / (قیمت بسته شدن + کف + سقف) = (PP) نقطه محوری
سپس سطوح حمایت و مقاومت بر اساس پیوت پوینت به شرح زیر محاسبه میشوند:
محاسبه اولین سطح حمایت و مقاومت در پیوت پوینت ها:
کف قیمت – (PP × 2) = (R1) اولین سطح مقاومت
سقف قیمت – (PP × 2) = (S1) اولین سطح حمایت
محاسبه دومین سطح حمایت و مقاومت در پیوت پوینت ها:
(کف قیمت – سقف قیمت) + PP = (R2) دومین سطح مقاومت
(کف قیمت – سقف قیمت) – PP = (S2) دومین سطح حمایت
محاسبه سومین سطح حمایت و مقاومت در پیوت پوینت ها:
(کف قیمت – PP)×2 + سقف قیمت = (R3) سومین سطح مقاومت
(PP – سقف قیمت)×2 – کف قیمت = (S3) سومین سطح حمایت
به خاطر داشته باشید که برخی از نرمافزارهای معاملاتی سطوح متوسط یا سطوح نقطه میانی را رسم میکنند. اینها اساسا سطوح کوچک میان پیوت پوینت اصلی و سطوح حمایت و مقاومت هستند.
اگر از درس جبر متنفر بودهاید، اصلا نگران نباشید زیرا لازم نیست که این محاسبات مربوط به پیوت پوینت را خودتان انجام دهید. اغلب نرمافزارهای معاملاتی به طور خودکار این محاسبات را برای شما انجام میدهند. فقط از انجام تنظمیات درست برنامه اطمینان حاصل کنید به گونهای که نرمافزار از زمان و قیمت بسته شدن صحیح استفاده نماید.
ماشین حساب پیوت پوینت فارکس زمانی میتواند مفید باشد که بخواهید بر اساس دادههای گذشته تست کنید تا ببینید که سطوح نقطه محوری چگونه در گذشته نگه داشته شدهاند. به یاد داشته باشید که یکی از مزایای استفاده از نقاط محوری این است که آنها قابل مشاهده و عینی هستند. در نتیجه به سادگی میتوان نحوه واکنش قیمت به آنها را مورد آزمایش قرار داد.
در درس بعدی راههای مختلفی را به شما آموزش خواهیم داد که از طریق آنها میتوانید نقاط محوری را با استراتژی معاملات فارکس خود ترکیب نمایید.