تحلیل تکنیکال شاخص دلار
پس از آنکه شاخص دلار آمریکا به بالاترین سطح خود رسید، حرکتش به سمت پایین ترین سطح هفتگی را آغاز کرده است. این شاخص در حال تثبیت در بالای میانگین متحرک ساده 100است . علاوه بر این، سطح حمایت ماهانه، نقطه امنی برای خریداران شاخص دلار محسوب می شود آن هم با وجود سیگنال محکمی که در RSI به چشن می خورد. از طرف دیگر میانگین متحرک ساده 50 در نمودار هفتگی طلا هر گونه حرکت صعودی را محدود خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: آموزش 9 استراتژی معاملاتی طلا
در بامداد روز دوشنبه شاخص دلار به نزدیکی 98.30 رسید. هر چند که این شاخص در مسیر رسیدن به میانگین متخرک ساده 100 بود که نقش سطح حمایت را بازی می کرد و حالا در حال طی کردن فاصله دور برگردان است. ناگفته نماند که اندیکاتور RSI هم نقش حمایت گر را به خوبی ایفا می کند و باعث تعدیل فشار فروش شده است.
اما در جهت حرکت صعودی ما شاهد واگرایی بین میانگین متحرک ساده 50 و خط روندی هستیم که از ماه مارس کشیده شده و عبور از سطح قیمتی 98.55 را سخت کرده است. پس از این سطح ما باید منتظر مقاومت شاخص دلار در نزدیکی 99.00 باشیم و پس از آن هم بالاترین سطح ماهانه شاخص دلار در نزدیکی 99.41، انتظار ما را می کشد.
البته کار فروشندگان هم راحت نیست و میانگین متحرک 100 و سطح حمایت قوی ماه فوریه به ترتیب در 98.15 و 97.70 جلوی ریزش بیشتر شاخص دلار را خواهند گرفت و شکستشان برای فروشنده ها کار راحتی نخواهد بود. در صورتی که این شاخص این دو سطح را بشکند باید منتظر میانگین متحرک ساده 200 در قیمت 97.00 باشیم که حرکت های نزولی را محدود کند. پس، این سطوح کلیدی را به خاطر بسپارید و در صورت شکست هر یک منتظر رسیدن به سطح بعدی برای این شاخص باشید.
اگر هنوز وارد بازار فارکس نشده اید یا می خواهید بروکر خود را عوض کنید به صفحه ثبت نام فارکس سر بزنید.
در آموزش فارکس به صورت کامل راجع به نحوه پیاده سازی تحلیل فاندامنتال و تکنیکال صحبت شده است.