موضوعی که در رابطه با استفاده از بازارهای جهانی سهام جهت اخذ تصمیمهای معاملاتی فارکس وجود دارد فهمیدن این موضوع است که کدام یک دیگری را هدایت میکند.
بورس یا فارکس؟
این موضوع مانند این سوال قدیمی است که "کدام یک اول به وجود آمد، مرغ یا تخم مرغ؟"
آیا قدرت در دست بازارهای سهام است؟ یا این بازار فارکس است که کنترل را در اختیار دارد؟
ایده اولیه این است که وقتی یک بازار سهام داخلی افزایش مییابد، اعتماد در آن کشور خاص نیز افزایش یافته و این امر منجر به ورود سرمایههای سرمایهگذاران خارجی به آن کشور میگردد. این مساله باعث ایجاد تقاضا برای ارز داخلی شده و در نتیجه صعود آن ارز در مقابل سایر ارزهای خارجی را به دنبال دارد.
در حالت عکس، هنگامی که بازار سهام داخلی عملکرد بسیار بدی دارد، اعتماد دچار تزلزل شده و باعث میگردد سرمایهگذاران خارجی سرمایههای خود را به ارز محلی خود تبدیل کنند.
با اینحال طی چندین سال گذشته، عکس این قاعده در مورد آمریکا و ژاپن صدق کرده است.
هر گونه آمار و ارقام خوشبینانه اقتصادی در آمریکا و ژاپن، اغلب باعث فشار بر ارزهای مربوطه یعنی دلار و ین میگردد.
ابتدا بگذارید نگاهی به همبستگی میان میانگین صنعتی داو جونز و شاخص Nikkei داشته باشیم تا ببینیم بازارهای سهام در سراسر دنیا چگونه نسبت به یکدیگر عمل میکنند.
از ابتدای قرن، میانگین صنعتی داو جونز و شاخص Nikkei 225 (شاخص سهام ژاپنی)، مانند دو عاشق در روز ولنتاین با یکدیگر حرکت کردهاند و همزمان با هم سقوط کرده یا افزایش یافتهاند. همچنین توجه کنید که گاهی اوقات یک شاخص کنترل حرکت را در دست گرفته و پیش از شاخص دیگر افزایش یافته یا سقوط کرده است. میتوانید بگویید که بازارهای سهام در دنیا عموما در جهتی یکسان حرکت میکنند.
شما تنها چهار قدم تا ورود به فارکس فاصله دارید ( برای ورود روی لینک های زیر کلیک کنید):
1. ثبت نام فارکس
2. آموزش فارکس
3. تقویم اقتصادی فارکس
4. تحلیل فارکس