جفت ارز USD/CHF برای دومین روز متوالی به روند نزولی خود ادامه می دهد و در بازه معاملاتی توکیو روز پنجشنبه به زیر سطح روانشناختی 0.8500 ریزش میکند. با این حال، قیمتهای نقطهای در یک باند معاملاتی آشنا باقی میمانند که در حدود دو هفته گذشته برگزار شده است، و معاملهگران مشتاقانه منتظر انتشار آخرین ارقام تورم مصرفکننده در آمریکا هستند.
با توجه به ریسکهای کلیدی دادههای آمریکا، دلار آمریکا (USD) در بازه یک هفتهای در بحبوحه عدم قطعیت در مسیر کاهش نرخ بهره فدرال رزرو رکود باقی میماند و دیده میشود که بر جفت ارز USD/CHF فشار فروش وارد میکند. . گفته می شود، داده های کلان دریافتی آمریکا بر انعطاف پذیری اساسی اقتصاد آمریکا تأکید می کند. این، همراه با سیگنالهای متفاوت از سوی چندین مقام فدرال رزرو، سرمایهگذاران را وادار کرد تا انتظارات برای کاهش سیاست تهاجمیتر در سال 2024 را کاهش دهند.
در واقع، جان ویلیامز، رئیس فدرال رزرو نیویورک، روز چهارشنبه گفت که بانک مرکزی آمریکا در «مکان خوبی» قرار دارد و زمان دارد تا در مورد آینده نرخها فکر کند، اگرچه در نهایت باید سیاستها را به سطوح خنثیتر بازگرداند. در مقابل، رافائل بوستیک، رئیس فدرال رزرو آتلانتا، در اوایل این هفته خاطرنشان کرد که بانک مرکزی همچنان باید به سیاستگذاری سختگیرانه فرصت دهد تا بر روی کاهش تورم کار کند، تورمی که بیش از حد انتظار کاهش یافته است و تا پایان سال شاهد کاهش 25 واحدی در ثانیه است.
با این وجود، کاهش احتمال کاهش قریبالوقوع نرخ بهره فدرال رزرو در ماه مارس باعث میشود بازدهی اوراق قرضه 10 ساله دولت آمریکا بالاتر از آستانه 4.0 درصد ثابت بماند و از چشماندازی برای ظهور برخی کاهش قیمت دلار حمایت کند. جدای از این، لحن عموماً مثبت در اطراف بازارهای سهام احتمالاً پناهگاه امن فرانک سوئیس (CHF) را تضعیف میکند و به محدود کردن ضررهای عمیقتر برای جفت ارز USD/CHF کمک میکند، و این امر احتیاط را برای معاملهگران نزولی تهاجمی تضمین میکند.
سرمایهگذاران همچنین ممکن است ترجیح دهند منتظر انتشار آخرین ارقام تورم مصرفکننده در آمریکا باشند، که بعداً در بازه معاملاتی نیویورک منتشر میشود، که بر تصمیمات آتی نرخهای فدرال رزرو تأثیر خواهد گذاشت. این به نوبه خود نقش کلیدی در افزایش تقاضای USD و تعیین مرحله بعدی حرکت جهت دار برای جفت USD/CHF خواهد داشت.