جفت EUR/USD در بازه معاملاتی توکیو تا نزدیکی 1.0660 سقوط کرد، زیرا ریسک پذیری فعالان بازار پیش از ارقام جهانی PMI کاهش یافته است. سرمایه گذاران نگران هستند که نرخ های بهره بیشتر توسط اکثر بانک های مرکزی برای مهار تورم سرسخت بر مقیاس فعالیت های اقتصادی تأثیر بگذارد. شرکت ها هیچ گزینه دیگری جز استفاده از منابع مالی بر روی هزینه های استقراض بالاتر ندارند. بنابراین، تولیدکنندگان از استقراض یا محدود کردن آنها برای برآوردن الزامات ضروری طفره می روند.
یورو پس از تسلیم شدن سطح حمایت 1.0670 شاهد سقوط شدیدی بوده و انتظار میرود که با بازگشت قوی شاخص دلار آمریکا (DXY) ضعف بیشتری را در آینده نشان دهد. شاخص USD در حال تغییر مشخصات حراج خود به بالای 103.70 پس از یک حرکت بازیابی است زیرا موضوع ریسک گریزی جذابیت برای دارایی های امن را بهبود بخشیده است.
قراردادهای آتی S&P500 در بازه معاملاتی آسیایی پیش از گشایش بازارهای سهام در آمریکا پس از یک تعطیلات آخر هفته طولانی، زیان را گزارش کردند. آخر هفته پر از تنش های ژئوپلیتیکی از جمله تنش های آمریکا و چین و حملات موشکی کره شمالی در نزدیکی منطقه اقتصادی ضروری ژاپن (EEC) بود. تقاضا برای اوراق قرضه دولتی آمریکا نیز کاهش یافته است که منجر به جهش بازدهی 10 ساله به 3.86 درصد شده است.
در آینده، انتشار نظرسنجی ZEW منطقه یورو-احساس اقتصادی به شدت رصد خواهد شد. داده های احساسات منفی 29.7 در مقابل رقم مثبت 16.7 که قبلا منتشر شده بود، دیده می شود. دیدگاه بدبینانه اکثر سرمایه گذاران نهادی می تواند بر یورو پیش رو تأثیر بگذارد.
دلیل نگاه بدبینانه سرمایه گذاران سازمانی می تواند موضع جنگ طلبانه کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB) و سایر سیاست گذاران در مورد نرخ بهره باشد. روز دوشنبه، اولی رن، عضو شورای حاکم بانک مرکزی اروپا، به نقل از رویترز گفت: «برای بانک مرکزی اروپا مناسب است که نرخها را پس از ماه مارس افزایش دهد و در تابستان امسال به نرخ پایانی برسد». وی افزود: منطقه یورو ممکن است از رکود جلوگیری کند و رشد حدود 1 درصد خواهد بود.