جفت ارز NZD/USD در اوایل بازار معاملاتی اروپا در رکود باقی ماند و آخرین بار در نزدیکی سطح 0.6675 معامله شد که تنها چند پیپ بالاتر از پایینترین سطح از نوامبر 2020 بود.
تحلیل فاندامنتال
این جفت ارز در تلاش بود تا از بهبود یک شبه، در حدود 40 پیپ از سطح 0.6660 حرکت خود را آغاز کند و در روز سه شنبه با عرضه جدیدی روبرو شد که در میان موضوع غالب ریسک در بازارها وجود داشت. افزایش ریسک ژئوپلیتیکی بر سر اوکراین، همراه با نگرانی ها مبنی بر اینکه افزایش هزینه های استقراض می تواند چشم انداز درآمد شرکت ها را تحت تأثیر قرار دهد، همچنان بر احساسات سرمایه گذاران تأثیر می گذارد. این بهعنوان یک عامل کلیدی در نظر گرفته میشد که به عنوان یک مانع برای دلار نیوزلند عمل میکرد. برای دنبال کردن اخبار و تحلیل فاندامنتال این جفت ارز، به تقویم اقتصادی فارکس سر بزنید
افزایش بازده اوراق قرضه خزانه داری ایالات متحده و انتظارات برای تشدید سیاست پولی توسط فدرال رزرو، باعث حمایت از دلار آمریکا شد. این عامل دیگری بود که برای چهارمین روز متوالی بر جفت ارز NZD/USD فشار وارد کرد. با این حال، هر گونه روند نزولی بیشتر محدود به نظر می رسد زیرا سرمایه گذاران ممکن است از انجام معاملات تهاجمی خودداری کنند.
به نظر میرسد بازارها متقاعد شدهاند که بانک مرکزی ایالات متحده افزایش نرخهای بهره را در ماه مارس آغاز خواهد کرد و در مجموع چهار افزایش نرخ بهره در سال 2022 صورت خواهد گرفت. این به نوبه خود نقش کلیدی در تأثیرگذاری بر پویایی نرخ کوتاه مدت قیمت دلار خواهد داشت و به تعیین مرحله بعدی حرکت جهت دار برای جفت ارز NZD/USD کمک می کند.
در همین حال، معاملهگران در روز سهشنبه از انتشار شاخص اعتماد مصرفکننده ایالات متحده هیئت کنفرانس، که بعداً در اوایل بازار معاملاتی آمریکای شمالی منتشر میشود، سرنخهایی خواهند داشت. این، همراه با بازده اوراق قرضه ایالات متحده و احساسات ریسک بازار گستردهتر، تقاضای دلار را افزایش میدهد و فرصتهای معاملاتی معناداری را در اطراف جفت ارز NZD/USD ایجاد میکند.
شما تنها سه قدم تا ورود به فارکس فاصله دارید ( برای ورود روی لینک های زیر کلیک کنید):
1. ثبت نام فارکس
2. آموزش فارکس
3. تحلیل فارکس