معاملات انتقالی چه زمانی کارایی دارند؟
بهترین عملکرد معاملات انتقالی زمانی است که سرمایهگذاران به اندازه کافی حس ریسکپذیری و خوشبینی دارند تا ارزهای پربازده را بخرند و ارزهای با بازده کمتر را بفروشند.
این شرایط به نوعی شبیه یک آدم خوش بین است که نیمه پر لیوان را میبیند. در حالیکه ممکن است شرایط فعلی ایدهآل نباشد، او امیدوار است که وضعیت بهتر خواهد شد. شبیه همین در مورد معامله انتقالی صدق میکند. ممکن است شرایط اقتصادی خوب نباشد اما لازم است چشمانداز خرید ارز مثبت باشد.
اگر چشمانداز اقتصاد کشوری خوب به نظر برسد، در آن صورت این شانس وجود دارد که بانک مرکزی آن کشور به منظور کنترل تورم، نرخهای بهره را افزایش دهد.
این امر برای معامله انتقالی خوب است زیرا نرخ بهره بالاتر به معنی تفاوت نرخ بهره بیشتر میباشد.
معاملات انتقالی چه زمانی کارایی ندارند؟
از سوی دیگر، اگر دورنمای اقتصادی کشوری خیلی خوب به نظر نیاید، آنگاه اگر مردم فکر کنند که بانک مرکزی مجبور است برای کمک به اقتصادشان نرخهای بهره را کاهش دهد، دیگر هیچ کس آماده نخواهد بود سراغ ارز آن کشور برود.
به بیان ساده، معاملات انتقالی زمانی به بهترین شکل عمل میکنند که سرمایهگذاران ریسکگریزی کمی داشته باشند.
زمانیکه ریسکگریزی بالا باشد (به عنوان مثال فروش ارزهای پربازدهتر و خرید مجدد ارزهای کمبازدهتر) معاملات انتقالی کارایی خوبی ندارند. وقتی که ریسکگریزی بالا باشد، احتمال کمتری وجود دارد که سرمایهگذاران سرمایهگذاریهای ریسکدار انجام دهند.
اجازه دهید مطلب را روشنتر کنیم.
فرض کنید در شرایط سخت اقتصادی به سر میبریم و کشور در رکود اقتصادی قرار دارد. فکر میکنید همسایه کناری شما با پولش چه کار خواهد کرد؟
همسایه شما احتمالا به جای اینکه پولش را جای دیگری قرار دهد، یک سرمایهگذاری کم درآمد و در عین حال امن را انتخاب خواهد کرد. مادامی که سرمایهگذاری "مطمئن و قطعی" است، مهم نیست که بازده آن کم باشد.این منطقی است زیرا این موضوع به همسایه شما اجازه میدهد که طرحی برای شرایط اضطراری یعنی زمانی که اوضاع بر وفق مراد نیست (مانند از دست دادن شغلش) داشته باشد. در اصطلاح فارکس، گفته میشود که همسایه شما دارای سطح بالایی از ریسکگریزی میباشد.
روانشناسی معاملهگران بزرگ خیلی با همسایه کناری شما تفاوتی ندارد. هنگامی که شرایط اقتصادی نامعلوم است، سرمایهگذاران تمایل دارند سرمایه خود را در ارزهای امنی قرار دهند که نرخهای بهره کمی ارایه میکنند (مانند دلار آمریکا و ین ژاپن).این قطب مخالف معامله انتقالی است. این حالت سرمایه را به سوی داراییهای امن سرازیر میکند که باعث میشود ارزهای با بهره پایین نسبت به ارزهای با بهره بالا ارزش بیشتری پیدا کنند.
شما تنها چهار قدم تا ورود به فارکس فاصله دارید ( برای ورود روی لینک های زیر کلیک کنید):
1. ثبت نام فارکس
2. آموزش فارکس
3. تقویم اقتصادی فارکس
4. تحلیل فارکس