جفت ارز NZD/USD پس از سه روز روند صعودی متوالی ریزش جزئی را تجربه کرد و در روز دوشنبه در بازه معاملاتی توکیو در محدوده 0.6000 معامله شد. این ریزش در این جفت ارز را می توان به بازگشت مجدد شااخص دلار آمریکا (USD) نسبت داد.
شاخص دلار آمریکا (DXY)، که عملکرد دلار آمریکا (USD) را در برابر شش ارز اصلی ارزیابی میکند، تا زمان انتشار در محدوده 105.20 است. کاهش بازدهی خزانه داری آمریکا می تواند پیشروی گرینبک را محدود کند.
با این حال، به دلیل نرمتر از حد انتظار دادههای شغلی آمریکا که در روز جمعه منتشر شد، دلار آمریکا با مشکل مواجه شد. این تحول امیدها را برای کاهش بالقوه نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا در اواخر سال جاری زنده کرد. ریسک پذیری رایج ممکن است در این هفته پس از موضع نسبتاً بدخواهانه جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در مورد چشم انداز سیاست پولی در جلسه چهارشنبه ادامه یابد.
در سمت کیوی، شاخص مدیران خرید خدمات Caixin چین (PMI) اندکی در ماه آوریل از 52.7 در ماه مارس به 52.5 کاهش یافت که مطابق با انتظارات بود. با این حال، شانزدهمین ماه متوالی رشد در فعالیت خدمات را رقم زده است. این پتانسیل را دارد که بازار نیوزلند را با توجه به موقعیت آن به عنوان یکی از بزرگترین صادرکنندگان به چین تقویت کند.
هفته گذشته، بانک مرکزی نیوزلند (RBNZ) با اشاره به فشارهای تورمی بالاتر از حد انتظار در سه ماهه اول، قصد خود را برای به تاخیر انداختن هرگونه تغییر به سمت تسهیل پولی تا سال 2025 اعلام کرد. این موضع ممکن است به حمایت از دلار نیوزلند (NZD) ادامه دهد که پشتوانه جفت NZD/USD است.
تحلیل تکنیکال جفت ارز NZDUSD
سناریوهای مورد انتظار
جفت ارز NZDUSD بالاتر از سطح 0.6000 دلار است که از ادامه روند صعودی حمایت می کند که هدف بعدی آن در محدوده 0.6070 دلار قرار دارد، با توجه به اینکه الگوی دو کفی قبلا تکمیل شده دارای اهداف مثبت اضافی است که از سطح ذکر شده فراتر رفته و به 0.6140 دلار می رسد.
بنابراین، روند صعودی معتبر و فعال باقی میماند مگر اینکه سطوح 0.6000-0.5980 دلار را بشکند و در زیر آنها باقی بماند.
محدوده معاملات امروز در محدوده سطح حمایت: 0.5960 دلار و سطح مقاومت: 0.6060 دلار قرار دارد
پیش بینی روند: صعودی