وسترن تگزاس (WTI)، در بازه معاملاتی توکیو روز چهارشنبه در محدوده 90.65$ در حال رنج زدن میباشد. WTI جایگاه از دست رفته خود را بازیابی می کند و انتظارات از کاهش عرضه بیشتر از نگرانی ها است که چشم انداز اقتصادی نامطمئن باعث کاهش تقاضا می شود.
پس از اینکه فدرال رزرو نرخ بهره را ثابت نگه داشت و در هفته گذشته از سیاست انقباضی خود دفاع کرد، روایت نرخ بالاتر به مدت طولانی تر درآمریکا، قیمت های WTI را افزایش داد. شایان ذکر است که نرخهای بهره بالاتر هزینههای استقراض را افزایش میدهد که میتواند اقتصاد را کند کرده و تقاضای نفت را کاهش دهد.
علاوه بر این، افزایش ارزش دلار آمریکا (USD) نیز به کاهش قیمت نفت کمک میکندو دلار قویتر، نفت را برای دارندگان ارزهای دیگر گرانتر میکند و در نتیجه تقاضا را کاهش میدهد.
درباره این دادهها، موسسه نفت آمریکا (API) روز چهارشنبه گزارش داد که ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 22 سپتامبر 1.586 میلیون بشکه افزایش یافته است.
از سوی دیگر، کاهش تولید داوطلبانه نفت توسط عربستان سعودی و روسیه، دو صادرکننده بزرگ نفت جهان، پس از اعلام تمدید محدودیتهای تولید نفت توسط دو کشور تا پایان سال 2023، قیمتهای WTI را افزایش داد.تولید نفت عربستان تا پایان سال 2023 به 1.3 میلیون بشکه در روز نزدیکتر خواهد شد.
در ادامه، معامله گران نفت از سهام هفتگی نفت خام EIA برای هفته منتهی به 22 سپتامبر سرنخ خواهند گرفت. در اواخر این هفته، شاخص تولید ناخالص داخلی آمریکا (GDP) سالانه برای سه ماهه دوم در روز پنجشنبه وشاخص مخارج اصلی مصرف شخصی منتشر خواهد شد. (PCE) شاخص قیمت روز جمعه منتشر خواهد شد. این رویدادها می تواند به طور قابل توجهی بر قیمت دلار WTI تأثیر بگذارد. معامله گران نفت از داده ها سرنخ می گیرند و فرصت های معاملاتی را در اطراف قیمت های WTI پیدا می کنند.