جفت ارز دلار/ین بازگشتی را پس ازپولبک در نزدیکی سطح 138.83 در بازه معاملاتی لندن تجربه کرد . این دارایی روند نزولی خود را از سر گرفته است زیرا فشارهای تورمی ملایم در آمریکا این اطمینان را فراهم کرده است که فدرال رزرو تنها با یک افزایش دیگر نرخ بهره سال را به پایان خواهد رساند .
معاملات آتی S&P500 سودهای قابل توجهی را در بازه معاملاتی لندن به وجود اورده است و روند صعودی بازار را به تصویر می کشد. بازار سهام آمریکا ممکن است در آستانه انتشار داده های درآمد شرکت ها در سه ماهه دوم با فشارهایی روبرو شود. بهدلیل نرخهای بهره بالاتر توسط فدرال رزرو و شرایط سخت اعتباری توسط بانکهای تجاری، درآمد کلی شرکتها میتواند بیثبات بماند.
شاخص دلار آمریکا (DXY) کف ترین سطح سالانه خود را در 100.34 به جای گذاشته است و سیاست های انقباضی فدرال رزرو نتوانسته است تأثیر گزارش شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) نرم ژوئن را جبران کند.
در آینده، سرمایه گذاران بر روی داده های شاخص قیمت تولید کننده (PPI) (ژوئن) تمرکز خواهند کرد که در ساعت 16:00 به وقت ایران منتشر می شود. پیشبینی میشود که سرفصل ماهانه و PPI اصلی 0.2% را نشان دهند. PPI سرفصل سالانه احتمالاً تا 0.4% در مقابل انتشار قبلی 1.1% کاهش خواهد یافت. کاهش محض قیمت کالاها و خدمات در دروازه کارخانه ها فشارهای تورمی را کاهش می دهد. همچنین، کاهش شاخص قیمت تولید کتتده نشان می دهد که تقاضای کلی در مرحله کاهشی است.
در جبهه توکیو، انتظارات فزاینده از تغییر در کنترل منحنی بازده (YCC) توسط بانک ژاپن (BoJ) حمایت از ین ژاپن را فراهم کرده است. سهم تقاضای بیشتر در فشارهای تورمی به دلیل دستمزدهای بالاتر در حال افزایش است، که شانس تغییر در موضع سیاست انقباضی را کاهش داده است.