جفت ارز پوند/دلار برای دومین روز متوالی در روز سهشنبه تعدادی از فروشندگان را جذب میکند و همچنان در حالت تدافعی برای ورود به بازه معاملاتی لندن باقی میماند. این جفت ارز در حال حاضر در محدوده 1.2775-1.2770 که کف سه روزه اش است معامله می شود و هنوز با سقف خود از آوریل 2022 که جمعه گذشته به ثبت رسید فاصله چندانی ندارد.
دلار آمریکا (USD) بر بهبود اخیر خود از کف یک ماهه استوار است که به عنوان یک عامل کلیدی فشار فروش بر جفت ارز پوند/دلار تلقی می شود. فدرال رزرو هفته گذشته چرخه انقباض سیاست های سالانه خود را متوقف کرد، اما نشان داد که هزینه های استقراض ممکن است هنوز تا 50 واحد در ثانیه افزایش یابد و اوج نرخ بهره را در سال جاری پیش بینی کرد. دورنمای سیاست های انقباضی باعث افزایش بازده اوراق قرضه خزانهداری آمریکا میشود که همراه با ریسک ملایمتر، دلار را برای سومین روز متوالی بالاتر میبرد.
نگرانی در مورد رکود اقتصاد جهانی، به ویژه در چین، کاهش نرخ بهره توسط بانک خلق چین (PBoC) را تحت الشعاع قرار داده است. این امر از احساسات ضعیفتر پیرامون بازارهای سهام مشهود است و برخی جریانها را به سمت گرینبک هدایت میکند. با این حال، به نظر میرسد که خریداران دلار آمریکا تمایلی به سیاست های انقباضی ندارند و ترجیح میدهند منتظر نشانههای تازه درباره مسیر افزایش نرخ بهره در آینده فدرال رزرو باشند.
از این رو، تمرکز بر اشتشهاد جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در کنگره در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه خواهد ماند. جدای از این، سخنرانی تعداد زیادی از اعضای بانفوذ FOMC نقش کلیدی در افزایش تقاضای دلار خواهد داشت. در این میان، انتظارات مبنی بر اینکه بانک انگلستان (BoE) در تشدید سیاست ها برای مبارزه با تورم بالا بسیار تهاجمی تر خواهد بود، باید زیان جفت ارز پوند/دلار آمریکا را محدود کند. این ممکن است معاملهگران را از شرطبندی جدید قبل از ارقام تورم مصرفکننده بریتانیا در روز چهارشنبه و نشست BoE در روز پنجشنبه باز دارد.