جفت ارز یورو/دلار در روز چهارشنبه تحت فشار فروش قرار گرفت و از اوج سه هفتهای که در حدود منطقه 1.0825 ثبت شده در روز گذشته بود، عبور کرد. قیمت این جفت ارز پیش از باز شدن بازار لندن در حالت تدافعی باقی میمانند و در حال حاضر در محدوده 1.0780-1.0775 معامله میشوند که تقریباً 0.15 درصد در روز کاهش یافته است.
به طور کلی لحن ملایمتر در مورد معاملات آتی سهام آمریکا باعث میشود که برخی از جریان های پول نقد به سمت دلار آمریکا (USD) حرکت کنند، که به نوبه خود بهعنوان یک عامل کلیدی در کاهش ارزش جفت یورو/دلار آمریکا دیده میشود. هر گونه بهبود معنیدار دلار، از پایینترین سطح خود از 17 می که در روز سهشنبه ثبت شد، بهدلیل افزایش انتظارات مبنی بر اینکه فدرال رزرو (فدرال رزرو) از افزایش نرخهای بهره در پایان نشست سیاست دو روزه اواخر امروز صرفنظر میکند، همچنان دست نیافتنی به نظر میرسد.
شرطهای بازار برای توقف قریبالوقوع چرخه انقباض یک ساله فدرال رزرو توسط ارقام ملایمتر تورم مصرفکننده در آمریکا در روز سهشنبه تأیید شد. در واقع، شاخص CPI صرفاً در ماه می افزایش یافت و نرخ سالانه به پایینترین سرعت از مارس 2021 کاهش یافت. با این حال، نرخ تورم سالانه 4.0 درصدی همچنان دوبرابر هدف 2 درصدی فدرال رزرو است و امیدها را حفظ کرده است. احتمال افزایش نرخ بهره در ماه جولای وجود دارد.
این به نوبه خود، از افزایش بازده اوراق قرضه خزانه داری آمریکا حمایت می کند، که همراه با برخی تغییر موقعیت معاملات قبل از ریسک رویداد کلیدی بانک مرکزی، به نظر می رسد که از دلار آمریکا حمایت می کند. با این اوصاف، اظهارات تندروانه اخیر تعدادی از مقامات بانفوذ بانک مرکزی اروپا (ECB) نشان میدهد که علیرغم کاهش CPI منطقه یورو به 6.1 درصد در ماه می، هنوز راهی برای افزایش هزینههای استقراض وجود دارد.
شایان ذکر است که کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، هفته گذشته اشاره کرد که احتمال افزایش بیشتر نرخ بهره وجود دارد، زیرا تا کنون شواهد روشنی مبنی بر اوج گرفتن تورم اساسی وجود نداشته است. این می تواند زیربنای ارز مشترک باشد و از جفت یورو/دلار حمایت کند. معامله گران همچنین ممکن است ترجیح دهند قبل از خطرات اصلی رویداد بانک مرکزی - تصمیم FOMC در روز چهارشنبه و جلسه ECB در روز پنجشنبه - در حاشیه منتظر بمانند.