جفت ارز USD/CAD در نیمه اول بازار معاملاتی اروپا با یک سوگیری منفی معامله شد، اگرچه فاقد هرگونه فروش بعدی بود و آخرين بار در نزدیکی اواسط سطح 1.2700 مشاهده شد.
تحلیل فاندامنتال
این جفت ارز با یک شکاف نزولی در اولین روز هفته جدید باز شد و بخشی از رشدهای قوی روز جمعه را به سطح 1.2800 یا بالاترین سطح از 22 سپتامبر کاهش داد. قیمت نفت خام در روز دوشنبه به شدت افزایش یافت و زیربنای لونی (کانادا) وابسته به کالا بود. . این، به نوبه خود، به عنوان یک عامل کلیدی در نظر گرفته شد که به عنوان یک مانع برای جفت ارز USD/CAD عمل کرد. برای دنبال کردن اخبار و تحلیل فاندامنتال این جفت ارز، به تقویم اقتصادی فارکس سر بزنید.
در همین حال، دیدگاهها مبنی بر رکود روز جمعه در بازارهای مالی جهانی - ناشی از نگرانیها در مورد واریانت جدید ویروس کرونای Omicron - منجر به بهبود قوی در احساس ریسک شد. انگیزه ریسک پذیری منجر به بازگشت قابل توجهی در بازده اوراق قرضه خزانه داری ایالات متحده شد که تقاضای دلار آمریکا را احیا کرد و به محدود کردن روند نزولی جفت ارز USD/CAD کمک کرد.
با این حال، آخرین اخبار مربوط به COVID-19 ممکن است سرمایهگذاران را مجبور به ارزیابی مجدد چشمانداز برای تشدید سیاست اولیه توسط فدرال رزرو کند. به نظر می رسید که این امر خریداران USD را از انجام معاملات جدید باز داشته و نتوانست به جفت ارز USD/CAD کمک کند تا کشش معنی داری به دست آورد.
گزارش اقتصادی روز دوشنبه ایالات متحده تنها انتشار داده های مربوط به فروش خانه را در اوایل بازار معاملاتی آمریکای شمالی را منتشر می کند، اگرچه ممکن است انگیزه چندانی ایجاد کند. از این رو، تمرکز بر تحولات پیرامون شیوع کروناویروس باقی خواهد ماند، که نقشی کلیدی در افزایش ریسک بازار و تقاضا برای دلار امن ایفا خواهد کرد.
جدای از این، بازده اوراق قرضه آمریکا نیز بر دلار آمریکا تأثیر خواهد گذاشت. معامله گران بیشتر از پویایی قیمت نفت سرنخ می گیرند تا از فرصت های کوتاه مدت در اطراف جفت ارز USD/CAD استفاده کنند.
شما تنها سه قدم تا ورود به فارکس فاصله دارید ( برای ورود روی لینک های زیر کلیک کنید):
1. ثبت نام فارکس
2. آموزش فارکس
3. تحلیل فارکس