جفت ارز USD/CAD از ضرر های اخیر خود را جبران کرد و در بازه معاملاتی توکیو روز دوشنبه به بالاتر از سطح 1.3560 رسید. این اصلاح علیرغم قیمتهای بالاتر نفت خام، که معمولاً به دلیل وضعیت کانادا به عنوان صادرکننده بزرگ نفت، از دلار کانادا (CAD) پشتیبانی میکند، رخ داد. این به نوبه خود می تواند روند صعودی جفت ارز USD/CAD را محدود کند.
قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) روز دوشنبه در نزدیکی 79.50 دلار در هر بشکه رسید. افزایش قیمت نفت خام به دنبال تصمیم سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپک پلاس) برای تمدید کاهش داوطلبانه تولید نفت به میزان 2.2 میلیون بشکه در روز در سه ماهه دوم، مطابق با انتظارات بازار بود.
شاخص مدیران خرید جهانی S&P کانادا (PMI) بهبود جزئی را تجربه کرد و نسبت به 48.3 قبلی به 49.7 رسید، اگرچه زیر آستانه 50.0 باقی ماند که نشان دهنده انقباض در بخش است.
با نگاهی به آینده، بانک مرکزی کانادا (BoC) قرار است آخرین تصمیم خود در مورد نرخ بهره را چهارشنبه آینده اعلام کند. انتظارات بازار حاکی از آن است که بانک مرکزی نرخ بهره فعلی خود را در 5.0 درصد حفظ خواهد کرد.
شاخص دلار آمریکا (DXY) در حوالی 103.80 قرار دارد، زیرا به دنبال جهت گیری در میان بهبود بازدهی خزانه داری آمریکا است. با این حال، به دلیل انقباض مشاهده شده در بخش تولید آمریکا در ماه فوریه، دلار آمریکا (USD) با فشار نزولی مواجه شد.
شاخص PMI تولید ISM آمریکا برای ماه فوریه از 49.1 به 47.8 کاهش یافت که به طور قابل توجهی انتظار بازار 49.5 را از دست داد. علاوه بر این، شاخص احساسات مصرف کننده میشیگان آمریکا در ماه فوریه به 76.9 کاهش یافت و کمتر از انتظار بازار برای بدون تغییر ماندن در 79.6 بود.
علیرغم این نکات مربوط به داده ها، مقامات فدرال رزرو مواضع محتاطانه خود را حفظ کرده اند و هیچ گونه کاهش فوری نرخ بهره را اعلام نکرده اند. این موضع تا حدودی از دلار آمریکا حمایت کرده است.
سرمایه گذاران از نزدیک بر انتشار داده های اقتصادی آتی، از جمله داده های PMI خدمات ISM، تغییر اشتغال ADP و حقوق و دستمزد غیرکشاورزی در ماه فوریه نظارت می کنند تا شرابط کلی اقتصاد آمریکا و تصمیمات بالقوه سیاست پولی آتی توسط فدرال رزرو آمریکا را ارزیابی کنند.