جفت ارز GBP/USD بر اساس پولبک خوب روز قبل از کف هفتگی ایجاد می شود و دربازه معاملاتی توکیو در روز پنجشنبه، خریدهای بعدی را جذب می کند. قیمتهای نقطهای در حال حاضر بالاتر از اواسط 1.2600 معامله میشوند و از افت متوسط دلار آمریکا (USD) حمایت میشوند، اگرچه باور صعودی ندارند.
خریداران دلار ترجیح می دهند در حاشیه منتظر بمانند و قبل از انجام شرط بندی های جهت دار جدید، به انتشار شاخص قیمت مصرف شخصی (PCE) آمریکا برای سرنخ هایی در مورد مسیر کاهش نرخ فدرال رزرو نگاه کنند. در این میان، انتظارات مبنی بر اینکه فدرال رزرو در پی تورم چسبنده و اقتصاد مقاوم آمریکا برای مدت طولانی تری نرخ های بهره را بالاتر نگه دارد، باید به عنوان یک بادی برای سرمایه گذاری عمل کند. جدای از این، بدتر شدن جزئی در احساس ریسک جهانی به نفع وضعیت پناهگاه گرینبک و کمک به محدود کردن سود جفت پوند/دلار آمریکا است.
در همین حال، سیاست گذاران بانک مرکزی انگلستان (BoE) در تلاش هستند تا انتظارات بازار برای کاهش زودهنگام نرخ بهره را کاهش دهند. در واقع، دیو رامسدن، معاون فرماندار BoE، روز سهشنبه گفت که او شواهد بیشتری میخواهد مبنی بر کاهش فشارهای تورمی برای در نظر گرفتن کاهش نرخهای بهره. علاوه بر این، کاترین مان، رئیس BoE، روز چهارشنبه گفت که عادات خرج کردن بریتانیاییهای ثروتمند، مهار تورم را دشوارتر میکند. با این حال، به نظر می رسد بازارها متقاعد شده اند که BoE به زودی کاهش نرخ بهره را آغاز خواهد کرد، که می تواند بیشتر به عنوان یک باد مخالف برای جفت GBP/USD عمل کند.
با این وجود، پسزمینه بنیادی فوقالذکر باعث میشود قبل از موقعیتیابی برای از سرگیری روند صعودی دو هفتهای جفت پوند/دلار آمریکا، منتظر خریدهای بعدی قوی باشیم. هیچ داده اقتصادی مرتبط با متحرک بازار وجود ندارد که قرار است در روز پنجشنبه از بریتانیا منتشر شود، که قیمتهای لحظهای را تحت تأثیر پویایی قیمت دلار قرار میدهد. جدای از داده های کلیدی تورم آمریکا، سند اقتصادی آمریکا همچنین شامل انتشار مطالبات اولیه هفتگی بیکاری، PMI شیکاگو و فروش خانه های معلق است. این، همراه با صحبت های فدرال رزرو، باید بر تقاضای دلار تأثیر بگذارد.