قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) برای دومین بازه معاملاتی متوالی کاهش یافت و در معاملات روز دوشنبه آسیا نزدیک به 76 دلار در هر بشکه شد. فشار نزولی بر قیمت نفت خام را می توان به عدم قطعیت های پیرامون تقاضا نسبت داد که احتمالاً تحت تأثیر افزایش سنتیمنت ریسک جهانی است. این احساس میتواند بانکهای مرکزی را وادار کند که موضع صبورانهای در مورد مسیر نرخهای بهره اتخاذ کنند.
روند جهانی نرخهای بهره بالاتر، فعالیتهای اقتصادی را کاهش داده و در نتیجه مصرف نفت خام را کاهش داده و در نتیجه تقاضا را کاهش میدهد. صورتجلسه اخیر کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) نگرانیها در مورد کاهش نرخ بهره را برجسته کرد و نشان از ترجیح برای حفظ هزینههای استقراض بالاتر برای مبارزه با فشارهای تورمی مداوم داشت. این موضع به تعدیل قیمت نفت کمک کرده است.
علاوه بر این، اظهارات تندروانه مقامات فدرال رزرو از ادامه افزایش نرخ بهره فدرال رزرو خبر داده است. جان سی ویلیامز، رئیس فدرال رزرو نیویورک، در مصاحبه ای پیشنهاد کرد که کاهش نرخ بهره ممکن است در اواخر سال امکان پذیر باشد، اما تاکید کرد که این کاهش نرخ ها تنها در صورت مناسب بودن اجرا خواهد شد. به طور مشابه، کریستوفر جی والر، رئیس فدرال رزرو پیشنهاد کرده است که کاهش نرخ بهره برای چند ماه به تعویق بیفتد تا ارزیابی شود که آیا گزارش تورم بالای ژانویه یک ناهنجاری بوده است یا خیر.
تشدید تنشهای ژئوپلیتیکی در خاورمیانه نگرانیهایی را در مورد اختلالات احتمالی در عرضه نفت ایجاد کرده است. با این حال، با وجود این نگرانی ها، محدودیت های عرضه قابل توجهی هنوز محقق نشده است. علاوه بر این، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه اعلام کرد که مذاکرهکنندگان ایالات متحده، مصر، قطر و اسرائیل در جریان مذاکرات در پاریس به توافق اولیه درباره معامله گروگانها دست یافتهاند.