جفت پوند/دلار آمریکا در طول بازه معاملاتی توکیو روز دوشنبه، رگه برنده چهار روزه خود را شکست و با اندکی کاهش در حدود 1.2660 معامله شد. دلار آمریکا (USD) به دلیل اظهارات جنگ طلبانه مقامات فدرال رزرو قدرت خود را حفظ می کند، که به نوبه خود جفت پوند/دلار آمریکا را تضعیف می کند. علاوه بر این، پایین آمدن اطلاعات اطمینان مصرف کننده در فوریه از بریتانیا (بریتانیا) فشار نزولی بر پوند استرلینگ (GBP) را تضعیف می کند.
روز جمعه، شاخص GfK Consumer Confidence برای بریتانیا به 21- رسید که کمتر از انتظارات بازار 18- و پایین تر از شاخص قبلی 19- بود که نشان دهنده کاهش اعتماد مصرف کننده به فعالیت اقتصادی بریتانیا در ماه فوریه است. با این حال، پوند بریتانیا (GBP) از اطلاعات ترکیبی شاخص مدیران خرید (PMI) پنجشنبه در ماه فوریه از بریتانیا حمایت صعودی دریافت کرد.
اقتصاددانان بانک MUFG چشم انداز پوند استرلینگ (GBP) را تحلیل کرده اند. آنها خاطرنشان کردند که داده های اخیر PMI بریتانیا حاکی از بهبود چشم انداز است و به نظر می رسد رکود تجربه شده در نیمه دوم سال گذشته رو به پایان است. بهبود احساس ریسک جهانی احتمالاً به بانک انگلستان (BoE) این امکان را می دهد که مانند سایر بانک های مرکزی موضع صبورانه خود را حفظ کند. علاوه بر این، احتمال رسیدن تورم به هدف 2 درصدی در ماه آوریل وجود دارد.
شاخص دلار آمریکا (DXY) پس از روند صعودی در دو بازه معاملاتی قبل آرام گرفته است. با وجود کاهش بازدهی خزانه داری آمریکا، DXY موقعیت خود را در حدود 104.00 حفظ کرده است. تا زمان انتشار، بازدهی 2 ساله و 10 ساله اوراق خزانه داری آمریکا به ترتیب 4.67 درصد و 4.23 درصد است.
جان سی ویلیامز، رئیس فدرال رزرو نیویورک، در مصاحبه ای اشاره کرد که کاهش نرخ بهره می تواند در اواخر سال جاری در نظر گرفته شود، اما تاکید کرد که این کاهش نرخ ها تنها در صورت لزوم اجرا خواهد شد. علاوه بر این، کریستوفر جی والر، رئیس فدرال رزرو نیز پیشنهاد کرده است که فدرال رزرو باید هر گونه کاهش نرخ را برای چند ماه دیگر به تعویق بیندازد تا ارزیابی کند که آیا گزارش تورم بالای ژانویه یک انحراف بوده است یا خیر.