قیمت طلا در روز دوشنبه برای سومین روز متوالی به روند صعودی خود ادامه داد و در بازه معاملاتی توکیو بالاتر رفت و به محدوده 2055 دلار در هر اونس تروی رسید. حرکت صعودی قیمت فلز زرد به ریسک گریزی ناشی از تنش های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه، همراه با گمانه زنی ها در مورد کاهش احتمالی نرخ بهره توسط فدرال رزرو (فدرال رزرو) در ماه مارس نسبت داده می شود.
نگرانی ها در مورد تشدید درگیری اسرائیل و غزه به ویژه پس از شلیک موشک کروز ضد کشتی توسط حوثی های ایران به ناو USS Laboon در دریای سرخ در روز دوشنبه تشدید شده است. این تحول به افزایش تقاضا برای قیمت طلا کمک کرده است، یک دارایی سنتی امن در زمان تشدید عدم اطمینان ژئوپلیتیک. فعالان بازار همچنان مراقب تأثیرات احتمالی بر محموله ها در تنگه هرمز هستند و در عین حال واکنش ایران به تحولات ژئوپلیتیک اخیر را زیر نظر دارند.
دلار آمریکا (USD) با یک سوگیری منفی، تحت تأثیر کاهش بازدهی خزانه داری آمریکا، که احتمالاً توسط داده های شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) ملایم تر از آمریکا ایجاد شده است، شاخص دلار آمریکا در محدوده 102.40 حرکت می کند. شاخص دلار آمریکا در نتیجه کاهش بازدهی خزانه داری آمریکا، سودهای روزانه خود را کاهش داده است. بازده کوپن اوراق قرضه آمریکا برای دو و 10 سال به ترتیب با 4.14 درصد و 3.94 درصد در حال حاضر پایین تر است.
علاوه بر این، بارکلیز در روز جمعه پیش بینی خود را برای اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو اصلاح کرد و آن را از ژوئن به ماه مارس منتقل کرد. این تغییر در چشم انداز، احساسات بازار را به سمت انتظارات سیاست پولی تسهیل شده توسط فدرال رزرو سوق داده است و فشار نزولی بر گرین باک وارد می کند. در یادداشتی که روز جمعه منتشر شد، تحلیلگران بارکلیز انتظار خود را از کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) برای کاهش ۲۵ واحد پایه نرخ بهره صندوق های فدرال رزرو در نشست ماه مارس ابراز کردند.