قیمت طلا (XAU/USD) پس از ریزش محض در بازه معاملاتی آسیایی، نزدیک به مرز 1950.00$ در نوسان است. انتظار میرود قیمت طلا کاهش یابد زیرا قیمتهای بالاتر نفت پس از تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید، نگرانیها از بازگشت تورم آمریکا را افزایش داده است. قیمتهای بالاتر نفت احتمالاً صاحبان کارخانهها را مجبور میکند تا قیمت کالاها و خدمات را در دروازههای کارخانهها افزایش دهند که این امر شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) را به حرکت در میآورد. در نهایت، فشارهای تورمی آمریکا به میزان قابل توجهی تقویت خواهد شد.
زمینه انتظارات تورمی بالاتر، خون تازه ای را به شاخص$ آمریکا (DXY) تزریق کرده است. شاخص دلار آمریکا به بالاترین سطح هفتگی خود به بالای 103.00 رسیده است زیرا سرمایه گذاران معتقدند که فدرال رزرو جایگزین دیگری جز ایجاد نرخ های بالاتر نخواهد داشت. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، ممکن است در ماه مه یک افزایش ۲۵ واحد پایه (bps) دیگر را اعلام کند و نرخ بهره را به بالای ۵ درصد برساند.
یکی دیگر از کاتالیزورهایی که بر قیمت طلا تاثیر می گذارد، کاهش نگرانی های بانکی آمریکا است. سرمایه گذاران وحشت کوتاه مدت ایجاد شده پس از فروپاشی سه بانک متوسط را هضم کرده اند و امیدوارند که تلفات دیگری در آینده ظاهر نشود.
در همین حال، معاملات آتی S&P500 در بازیابی زیان های ایجاد شده در بازه معاملاتی صبح ناکام هستند زیرا قیمت های بالاتر نفت احتمالاً منجر به هزینه های عملیاتی بالاتر برای شرکت های وابسته به نفت می شود. آلفای تولید شده در بازدهی 10 ساله خزانه داری آمریکا به بالای 3.52 درصد رسیده است.
تحلیل تکنیکال طلا
قیمت طلا الگوی نمودار مثلث متقارن را ارائه کرده است که در نمودار ساعتی تشکیل شده است. تجزیه الگوی نمودار فوق الذکر منجر به نوسان های گسترده تر و شدید می شود.
خط روند شیب دار مثلث متقارن که از پایین ترین سطح 22 مارس در 1934.34$ترسیم شده است، به عنوان یک مانع بزرگ برای خریداران طلا عمل می کند.کاهش میانگین متحرک نمایی 21 دوره ای (EMA) در 1966.20$ نشان دهنده ضعف بیشتر در آینده است.علاوه بر آن، اندیکاتور (RSI) (14) به محدوده نزولی 20.00-40.00 سقوط کرده است، که نشان می دهد حرکت نزولی آغاز شده است.