NZD/USD در بحبوحه تنش های ژئوپلیتیکی زیر سطح 0.5900 معامله می شود

NZD/USD در بحبوحه تنش های ژئوپلیتیکی زیر سطح 0.5900 معامله می شود
رضا محمدی۱۰ دقیقه مطالعه۵۰۶ بازدید۰ دیدگاهتحلیل بازار فارکس

در ادامه شما تحلیل جفت ارز NZD/USD را مشاهده خواهید کرد

در حالی که سرمایه گذاران به دنبال پناه بردن به شاخص دلار آمریکا (USD) در بحبوحه تشدید تنش های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه هستند،جفت ارز NZD/USD دربازه معاملاتی توکیو روز سه شنبه تا نزدیکی سطح0.5880 ریزش کرد. بازرگانان منتظر پاسخ اسرائیل به حمله هوایی ایران در آخر هفته هستند. علاوه بر این، معامله گران منتظر داده های شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) نیوزلند برای سه ماهه اول سال 2024 هستند که قرار است در روز چهارشنبه منتشر شود. انتظارات بازار حاکی از افزایش جزئی به 0.6 درصد در سه ماهه در مقایسه با 0.5 درصد دوره قبل است.

وزرای امور خارجه چین و ایران اخیراً در گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند که طی آن وزیر امور خارجه ایران تمایل ایران را برای خویشتن‌داری اعلام کرد و به گفته رسانه‌های دولتی چین، تمایلی به تشدید بیشتر اوضاع کنونی نداشت. علاوه بر این، چین حمله اخیر به سفارت ایران در سوریه را شدیدا محکوم و با آن مخالف است و آن را نقض جدی قوانین بین‌المللی می‌داند و آن را «غیرقابل قبول» می‌داند.

دلار نیوزیلند (NZD) با توجه به اینکه این دو کشور شرکای تجاری نزدیک هستند، از داده های مختلط چین پاسخی نمی دهد. تولید ناخالص داخلی (GDP) چین در سه ماهه اول سال 2024 1.6 درصد افزایش یافت، در مقابل افزایش 1.0 درصدی سه ماهه قبل. تولید ناخالص داخلی نسبت به سال قبل 5.3 درصد افزایش یافت که از 5.0 درصد و 5.2 درصد پیش بینی شده بود. در همین حال، تولید صنعتی چین (سالانه) در ماه مارس 4.5 درصد افزایش یافت، در مقابل انتظارات بازار 5.4 درصد و 7.0 درصد قبل.

از سوی دیگر،  شاخص دلار آمریکا (USD) با فراتر رفتن از انتظارات شاخص خرده‌فروشی، تقویت شد و امیدها برای تسهیل سیاست‌های پولی بالقوه توسط فدرال رزرو  کاهش یافت. شاخص خرده فروشی ماه مارس (MoM) با 0.7 درصد افزایش، از پیش بینی 0.3 درصد پیشی گرفت. رقم فوریه نیز از 0.6% به 0.9% افزایش یافت. گروه کنترل خرده فروشی 1.1 درصد رشد کرد که نشان دهنده افزایش قابل توجهی از 0.3 درصد قبلی بود. سرمایه گذاران اکنون به داده های مسکن آمریکا که در روز سه شنبه منتشر می شود و همچنین سخنرانی جروم پاول رئیس فدرال رزرو در مجمع واشنگتن چشم دوخته اند.

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین نفر باشید.

دیدگاه خود را بنویسید

برای ثبت نیازی به ثبت‌نام یا ورود نیست.

منتشر نمی‌شود؛ فقط برای اطلاع از پاسخ.

دیدگاه شما پس از بررسی و تأیید منتشر می‌شود. برای جلوگیری از هرزنامه، در هر دقیقه فقط یک دیدگاه پذیرفته می‌شود.

مطالب مرتبط